cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Can not access site https://www.cepv.ch

Novice
1 of 6

Hello,

 

It seems I can not access anymore the site cepv.ch, which used to work before. Site is up, can access it by 4g, but doesn't work through my swisscom router.

 

Thanks for your help.

 

Dominique

5 Comments
Expert
2 of 6

Works perfectly for me...


Did you get an error message or make a change to the DNS on the router interface?
Greetings

Viele Wege führen zum Ziel - wenn dir meine Antwort gefällt, drück doch auf den Daumen - wenn sie dein Problem gelöst hat, drück auf das Häckchen.

https://herbertvonkaramalz.github.io
Novice
3 of 6

Hello, no, nothing, just simply stopped to work...

Cheers

Novice
4 of 6

It seems I can't reach the site...

 

$ ping www.redhat.com

PING e3396.dscx.akamaiedge.net (2.19.72.14): 56 data bytes

64 bytes from 2.19.72.14: icmp_seq=0 ttl=57 time=8.982 ms

64 bytes from 2.19.72.14: icmp_seq=1 ttl=57 time=8.889 ms

^C

--- e3396.dscx.akamaiedge.net ping statistics ---

2 packets transmitted, 2 packets received, 0.0% packet loss

round-trip min/avg/max/stddev = 8.889/8.935/8.982/0.047 ms

 

$ ping www.cepv.ch

PING www.cepv.ch (94.103.99.41): 56 data bytes

Request timeout for icmp_seq 0

Request timeout for icmp_seq 1

^C

--- www.cepv.ch ping statistics ---

3 packets transmitted, 0 packets received, 100.0% packet loss

Expert
5 of 6

Have you tried other sites which do not work, or is this site an isolated case?

Have you ever tried to restart the Internet Box?

 

If so, if it is relevant to you, I would briefly ask Customer Service if there is a problem in your line or with the Internet Box.


It seems a bit strange to me that only this page does not work.

 

Cheers

Viele Wege führen zum Ziel - wenn dir meine Antwort gefällt, drück doch auf den Daumen - wenn sie dein Problem gelöst hat, drück auf das Häckchen.

https://herbertvonkaramalz.github.io
Novice
6 of 6

Hello, thx for your feedback. Yes, I had already tried to restart the box, same results. It seems to be an isolated case.

Weird... I'll try to contact customer support.


Thanks

Back to top